Disclaimer

Inhoud van onze website

  • We stellen onze informatie en artikelen met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid samen. Dit betekent niet, dat we instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van deze informatie. Uitgeverij die blauwe GiRAFFE neemt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik van de informatie op onze website.
  • Uitgeverij die blauwe GiRAFFE is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties, commentaren of bijdragen van bezoekers of leden van onze website en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Dit geldt ook voor eventueel auteursrechterlijk beschermd werk dat door deze bezoekers of leden wordt geplaatst of waarnaar wordt verwezen.
  • De inhoud en vormgeving van deze website zijn auteursrechterlijk beschermd. U kunt uiteraard een link naar deze website plaatsen, maar u mag niets van de inhoud of vormgeving gebruiken in digitale vorm noch in fysieke vorm zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van die blauwe GiRAFFE.

 

Inhoud van externe websites

  • Voor de inhoud en het privacybeleid van websites waar we naar verwijzen, bv via links neemt die blauwe GiRAFFE geen verantwoordelijkheid. De uitgeverij kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.
  • Dit geldt eveneens voor de inhoud en privacy settings van externe websites zoals, maar niet beperkt tot sociale media websites, waarvan we inhoud in onze website integreren. Als voorbeeld hiervan kunt u denken aan facebook commentaren of youtube video’s.